Пластична, реконструктивна и естетична хирургия

С лекарите, които работят в Група болници „Медикал Парк“, сме на Вашите услуги и в областта на пластичната, реконструктивна и естетична хирургия.

Лифтинг на лице

Другото наименование на лифтинга на лице е Rhytidectomy. С операцията се коригира отпуснатостта на кожата на лицето и шията, и се премахват мазнините под челюстта, ако има такива. Стяга се фасцията под кожата.

Подходящи за операция за лифтинг на лице са пациенти, при които кожата на лицето и шията е започнала да се отпуска, но не е загубила изцяло еластичността си и нямат други здравословни проблеми.

Обикновено тази операция се прилага на мъже и жени над 40-годишна възраст. Към операцията за лифтинг на лице, с цел лицето да изглежда по-красиво и по-младо, могат да се добавят и естетична операция на носа и клепачите, лифтинг на челото или операция за повдигане на веждите. За тънките бръчки могат да се инжектират запълващи вещества (мазнини, хиалуронова киселина и др.) или да се направи пилинг (механичен, химически, лазерен).

Какво е липосукция?

Липосукцията, т.е. отстраняването на мазнини, се превърна в един от термините, за които се сещаме най-често, когато става дума за естетична хирургия. Дори последното проучване, проведено в Америка показва, че липосукцията заема челно място в естетичната хирургия, без да се прави разлика мъже – жени. От 80-те години до днес – години, белязани от консумация на полуфабрикати, живот без движение и стрес – наднорменото тегло ни създава доста проблеми. Липосукцията е едно от решенията за хора, които не успяват да решат проблема със здравословно хранене и упражнения, но държат на външния си вид.

Естетическа операция на нос

Естетическата операция на нос обикновено продължава един-два часа. По време на такава операция кожата, костта и гърбът на хрущяла на носа се отделят един от друг. Процедурата по ново оформяне на нос е различна в зависимост от наличния проблем и от техниката, която използва хирургът. В края на естетичната операция кожата се поставя върху новообразувания гръб на носа. След приключване на операцията се поставя гипс с цел да се подпомогне запазването на новия вид на носа. За стабилизиране на септума, който разделя двете ноздри, могат да се поставят тампони или пластмасови пластини.

Медицински Персонал

Свързани статии

Няма статии, свързани с това съдържание да се направи.

Сподели

Medical Park International

Ортопедия и травматология и 52 повече

Стационарен: +90 212 227 1100
Стационарен: +90 444 44 84
Електронна поща: international@medicalpark.com.tr


Пластична, реконструктивна и естетична хирургия Под Експертизи