ин витро оплождане

Благодарение на интензивно развиващите се технологии за инвитро оплождане, вече не е невъзможно за семействата, които дълги години не успяват да се сдобият с наследник, да имат свое бебе!

Като извършваме подробни изследвания и проучвания с помощта на усъвършенствана апаратура, в нашия център за инвитро оплождане установяваме причините семействата да не могат да имат деца и, след необходимите интервенции, помагаме за решаването на този проблем. Ние използваме всички възможности, които предлага медицината, за да помогнем на семействата да се сдобият с бебе.

В нашите центровете за инвитро оплождане работим със специалисти и опитни екипи от гинеколози, ембриолози, специалисти по медицинска генетика, уролози, психолог, биолог и медицински сестри, прилагаме най-новите методи за лечение, които се използват в елитни центрове за инвитро оплождане по света, и постигаме резултати, които доставят радост.

За да реализираме това чудо ви очакваме в нашите центрове по инвитро оплождане, обособени в болница „Медикал Парк Бахчелиевлер“ в Истанбул, в болница „Медикал Парк Фатих“, в болничен комплекс „Медикал Парк Гьозтепе“, в болница „Медикал Парк Елазъг“ и в болница „Медикал Парк Самсун“.

Всяка двойка има право да се сдобие с бебе…

Какво е инфертилитет (безплодие)?

  • Неуспешни опити за забременяване при двойка, която в продължение на 1 година води редовен полов живот без предпазни мерки.
  • Всяка седма двойка в обществото има проблем с инфертилитета.
  • Най-плодовитите години за жените са около 25-тата им година, а след 35-тата се забелязва осезаемо намаляване на плодовитостта. Вероятността една двойка да стигне до acheter viagra pfizer naturel забременяване за период от 3 месеца е средно 57,6%, за период от 6 месеца – 72%, в края на първата година – 85%, а в края на втората година – 93%.
  • 25 – 40% от причините за инфертилитет се дължат на мъжки фактор, 40 – 55% на женски фактор, а 10 – 15% – на двата фактора едновременно. Последното означава, че инфертилитетът се дължи и на двамата в еднаква степен.
  • При 15% от двойките не се забелязват никакви причини. Това обстоятелство се нарича “необясним инфертилитет”
  • След края на първата година можем да започнем изследвания на жената и на мъжа, като този срок може да не се изчака в случаите, когато има проблем при тръбите или матката, когато при предварително извършена спермограма са установени необичайни стойности и състояния, или когато жената е на възраст над 35 години.
  • Инфертилитетът е естествен проблем при много двойки. Целта не е да се търси кой би могъл да бъде виновен, а да се намери лечение и решение.

Свързани статии

Няма статии, свързани с това съдържание да се направи.

Сподели

Medical Park International

Ортопедия и травматология и 52 повече

Стационарен: +90 212 227 1100
Стационарен: +90 444 44 84
Електронна поща: international@medicalpark.com.tr